Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Seçilecek kapı ciğerin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Lüzumlu fiilaretler ve aydınlatmalar konstrüksiyonlmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hesap yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı acil çıkış derunin kullanılacaksa o hin lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri acil durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kesme sayısı: Binaların huzur adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı durum almalıdır. Koca katlı yapılarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın Yangın Kapısı merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Firmaların genel olarak infaz yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; horda bulunan Garaj namına iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir strüktürsı vardır.

Report this wiki page